Case de marcat si solutii fiscale complete in Slobozia


Servicii oferite:

1. Case de marcat

✓ Vânzare de case de marcat conforme cu reglementările fiscale actuale. ✓ Configurare și instalare personalizată a echipamentelor. ✓ Asistență tehnică și service rapid și eficient.

2. Sisteme POS

✓ Consultanță specializată pentru alegerea sistemului POS optim pentru afacerea ta. ✓ Implementare și personalizare a sistemelor POS în funcție de cerințele tale. ✓ Formare și suport tehnic pentru a asigura o utilizare optimă a sistemului POS.

3. Suport IT

✓ Suport IT specializat pentru rezolvarea rapidă a problemelor legate de echipamentele de punct de vânzare. ✓ Consultanță pentru optimizarea infrastructurii IT pentru afacerea ta. ✓ Servicii de securitate și protecție a datelor pentru a-ți menține afacerea în siguranță.

4. POS Bancar

✓ Soluții integrate pentru procesarea plăților electronice în mod eficient și sigur. ✓ Implementare și configurare a terminalelor POS pentru acceptarea plăților cu cardul. ✓ Asistență în integrarea sistemelor POS bancare în procesul de vânzare.

5. Semnături Digitale

✓ Furnizare și integrare de soluții pentru semnături digitale conforme cu reglementările legale. ✓ Asistență în implementarea semnăturilor digitale în procesele afacerii tale. ✓ Formare și suport tehnic pentru a utiliza eficient semnăturile digitale în activitatea ta.

Echipa noastră de profesioniști este aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta. Fie că ai nevoie de echipamente de punct de vânzare moderne, asistență tehnică sau soluții integrate pentru managementul eficient al afacerii tale, suntem partenerul de încredere pe care te poți baza.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem optimiza afacerea ta cu soluțiile noastre profesionale de case de marcat, sisteme POS și suport IT. Suntem aici pentru tine!


Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp