Despre noi

Despre noi

Bine ați venit la ANDTECH SOLUTION S.R.L – partenerul dvs. de încredere pentru soluții integrate în domeniul IT și echipamente fiscale. Fondată în anul 2020, ne-am dedicat să aducem inovație și tehnologie în sprijinul afacerii dvs., acoperind județele Ialomița și Călărași.

Suntem specializati în furnizarea de soluții IT și echipamente fiscale de înaltă calitate. Cu  o vastă experiență în domeniul IT, ne propunem să oferim clienților noștri soluții personalizate și inovatoare, adaptate nevoilor lor specifice.

Servicii noastre:

1. Vânzare și service case de marcat

Oferim o gamă variată de case de marcat moderne și eficiente, adaptate cerințelor legislative și necesităților fiecărui client. Asigurăm un service rapid și de înaltă calitate pentru a vă menține afacerea funcțională și conformă cu regulamentele fiscale.

2. Suport IT pentru companii

Fie că sunteți o afacere mică, medie sau mare, oferim suport IT cuprinzător și soluții tehnologice pentru a vă ajuta să vă mențineți operațiunile într-o stare optimă și să vă maximizați eficiența. De la managementul rețelei și securitatea datelor până la suportul pentru software și hardware, suntem aici pentru a vă ajuta.

3. Sisteme de vânzare și gestiune

Evoluția rapidă a tehnologiei impune nevoia de sisteme de vânzare și gestiune avansate. Oferim soluții integrate pentru gestionarea eficientă a afacerii dvs., de la procesele de vânzare până la stocuri și raportări, pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să optimizați performanța afacerii.

4. Semnături digitale și înregistrare în SPV

Furnizăm servicii de semnături digitale și, opțional, înregistrare în Sistemul Public de Verificare (SPV), pentru a vă ajuta să gestionați și să autentificați documentele în mod electronic, conform standardelor de securitate și legalitate.

5. Realizare de ștampile

Puteți conta pe noi pentru ștampile personalizate.

Pentru mai multe informații și pentru a discuta despre cum putem să vă sprijinim în necesitățile dvs. specifice, vă invităm să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să prosperați în lumea digitală în continuă schimbare.

Servicii online

suport online

Clienti

500 + clienti

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea afacerii tale prin furnizarea de servicii de înaltă calitate, adaptate și inovatoare. Ne dorim să fim partenerul tău de încredere în călătoria spre succes.

Ce ne recomanda

Să trecem la treabă!

Contactează-ne pentru a descoperi cum putem să îți îmbunătățim afacerea și să îți eficientizăm procesele. Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a oferi soluții adaptate nevoilor tale unice.